Viewed 54 times 0 Answers
0
من برای دریافت توصیه نامه کاری هیچ نمونه و اطلاعاتی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید تا جاییکه پرسیدم دو نوع توصیه نامه کاری باید بگیریم یکی خوب بودن کار و رزومه رو تایید میکنه برای بهتر کردن رزومه و دیگری هدفش اینه که افیسر رو راضی کنه که شخص اگر مهاجرت کنه و تحصیلش تمام شه برمیگرده ایران چون ما از کارش راضی هستیم و در صورتیکه مدرک دانشگاهی از دانشگاه اونور دریافت کنه لول و امنیت کاریش در ایران افزایش پیدا میکنه و به این دلیل حتما برمیگرده ممنون میشم راهنمایی کنید متن توصیه نامه ها رو چه طور بنو
2021-09-06 01:49:00 Canada ویزا #مدرک دانشگاهی
Similar Question:
#مدرک دانشگاهی

من چند تا سوال درباره ی درخواست ویزای همراه( اوپن ورک پرمیت) دارم اول اینکه من و همسرم همزمان با هم اپلیکیشن میفرستیم و من همراه هستم آیا لازمه تمام مدارک تحصیلی (دانشنامه ها و ریز نمرات) نفر همراه، ترجمه بشه یا فقط آخرین مدرک دانشگاهی کافیه؟ و من چهار تا شرکت کار کردم و نامه سابقه کار دارم و از آخری جاب آفر هم دارم، آخری رو ترجمه کردم آیا لازمه بقیه نامه های سابقه کار رو هم ترجمه کنم و جایی آپلود کنم؟ و اینکه نامه ای بابت هدف از سفر همراه هم باید جداگونه گذاشته بشه یا توی استادی پلن نفر اصلی ب
2021-09-06 05:31:00 #Canada [اوپن ورک پرمیت] ویزا

برای ویزای همراه ریزنمرات بزاریم یا فقط مدرک دانشگاهی؟؟
2021-09-25 05:46:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

برای ویزای همراه ریزنمرات بزاریم یا فقط مدرک دانشگاهی؟؟
2021-09-25 06:36:00 #Canada [برای ویزای همراه] ویزا

من برای تحصیلی خودم و ورک پرمیت همسرم دیروز سابمیت کردم، نامه بایومتری من امروز صبح اومد ولی برای همسرم نیومده، مگه با هم نمیفرستن نامه ها رو؟
2021-08-29 09:15:00 #Canada

لطفا راهنمایی نمایید من منتظر بمونم تا کد CAQ بیاد بعدش برای ویزا اقدام کنم معمولا چقدر طول میکشه برای دریافت مدرک CAQ ممنونم لطفا راهنمایی نمایید
2021-09-03 14:04:00 #Canada

واسه تمکن مالی دقیقا باید چیکار کرد؟ آیا واقعا چند ماه پول باید تو حساب بمونه ؟ کسی اگه تجربه ای داره لطفا من رو راهنمایی کنه اطلاعات متفاوتی دریافت کردم بعصی ها میگن ۱ روزه با چندتا حساب مختلف میشه این کار رو کرد
2021-08-29 13:50:00 #Canada